Mobilitatea mecanismelor.

mobilitatea mecanismelor cum să amelioreze umflarea articulației genunchiului cu artrită

CNRED a participat la webinarul dedicat implementării Convenției globale privind recunoașterea calificărilor din învățământul superior Page Style Data publicării: În pofida dificultăților create de pandemia COVID, ultimii doi ani indică evoluții remarcabile în politica și cooperarea internațională a mobilității studenților. Atât Convenția globală - adoptată la sfârșitul anuluiîn unanimitate de către cele de state membre UNESCO - cât și convențiile regionale privind recunoașterea studiilor au înregistrat evoluții importante care, de asemenea, fundamentează implementarea Convenției globale.

mobilitatea mecanismelor tratamentul articular în perie

Mobilitatea mecanismelor potențial dezastruoase ale pandemiei pentru mobilitatea academică au subliniat, încă o dată, importanța instituirii unor mecanisme eficiente atât mobilitatea mecanismelor nivel regional, cât și la nivel global pentru recunoașterea echitabilă, transparentă și nediscriminatorie a calificărilor obținute în străinătate.

Pentru promovarea Convenției globale privind recunoașterea calificărilor din învățământul superior și a principiilor generale de recunoaștere a studiilor și de încurajare a mobilității studenților și personalului didactic, UNESCO a creat o pagină web dedicatăce cuprinde textul Convenției, evenimente conexe și povești de success.

Pentru punerea în aplicare a Convenției globale, UNESCO a publicat recent un scurt ghid practic pentru recunoașterecare poate fi utilizat de toți cei implicați în procesele de recunoaștere.

mobilitatea mecanismelor lysi omega 3 500mg

Etichetă :.

Ațiputeafiinteresat